videos lleida
gallery/logo fblanch videograf

Vaig néixer a Barcelona l’estiu del 71, però visc a la província de Lleida des de 1984. Primer a Linyola, després a la capital i actualment a Tremp, Pallars Jussà. Em considero una persona inquieta, emprenedora, lluitadora i amb gran capacitat creativa.
Al 1989 vaig estudiar direcció cinematogràfica a Barcelona i al cap d’uns anys ja tenia la meva pròpia productora a Mollerussa, des de la qual, he realitzat nombrosos treballs audiovisuals: espots i programes de televisió, documentals, curtmetratges, vídeos industrials i reportatges socials.
Les meves altres passions són: el cinema, viatjar i escriure. He publicat, per al moment, dos llibres. Precisament el fet de viatjar m’ha ajudat a apreciar més el temps, unitat de valor incalculable, i a estar agraïts del que tenim. També a viure el present amb intensitat i amb els cinc sentits i, sobretot, a pensar que… aquest instant que estem vivint és únic i irrepetible.

UNA MICA SOBRE MI

gallery/ferran2018_3
gallery/tres fotos ferran
videos lleida