videos lleida
gallery/logo fblanch videograf

Com a escriptor he publicat un parell de llibres. M’agrada crear històries, ja sigui amb la càmera o amb la ploma, tot i que el meu primer llibre està basat en una experiència real d’un viatge que vaig realitzar al 2009 i que, a més de marcar un abans i un després, em va canviar la visió de la vida.

LLIBRES

gallery/portada-mi gran viaje

PUNT DE VENDA

Un viatge propi de 6 mesos i 6 dies durant els quals  vaig tenir l’oportunitat d’analitzar el món allunyat de la rutina. Divuit mil quilòmetres, vint-i-tres Estats i moltes emocions.

 

Un llibre on es reflecteix les lliçons de vida que em va brindar aquesta oportunitat de viatjar pels Estats Units i Centreamèrica. Ideal per a viatgers o gent que necessita un canvi de visió a la seva vida. (Uno Editorial – 2014)

MI GRAN VIAJE A LOS 40

DESCARGA GRATUÏTA

PREU:  13 € P.V.P.

Enviament inclòs
gallery/portada desmemorias (pequeña)

Novel·la de ficció sobre la història d’un home que perd la memòria en mig d’un viatge. Lluny de casa, el protagonista no recorda ni com es diu, ni d’on ve, ni a on va. Tampoc porta ni passaport, ni roba, ni diners. A poc a poc, entre surrealistes i divertides situacions, l’home anirà recuperant fragments de la seva identitat.

 

El llibre barreja l’intriga amb la comèdia més negra i irònica.  (Uno Editorial – 2015)

DESMEMORIAS DE

UN PEZ EN EL DESIERTO

DESCARGA GRATUÏTA

PREU:  14 € P.V.P.

Vols el llibre dedicat?  El prefereixes en eBook? Fes-m'ho saber:  video@ferranblanch.com

videos lleida